MTI: Díjazták a legjobb konferencia és wellness szállodákat

Hét magyarországi konferencia és wellness szálloda kapott Aranynap-díjat kiemelkedő színvonalú szolgáltatásaikért.

A szállodák egész éves munkáját értékelő díjat már tizedik alkalommal adták át - közölte a díjat alapító rendezvényszervező Day Holiday Kft.

 

 

A cég a megrendelők és a rendezvények résztvevőinek visszajelzései alapján, a Turizmus Online olvasóinak szavazatai segítségével értékeli, és díjazza minden évben hét kategóriában a legjobb szállodákat. Az összehasonlítás szakmai szempontok alapján történik, a tárgyi feltételek mellett fontos kritérium a dolgozók rugalmassága, kedvessége, az egész éves kiegyensúlyozott és magas színvonalú teljesítmény. Minden évben bizalmat kap egy frissen nyílt szálloda is, a legígéretesebb szálloda kategóriájában.

Magyarország legjobb háromcsillagos konferencia szállodája 2014-ben a Tó Wellness Hotel, Bánk, a legjobb négycsillagos budapesti konferencia szállodája az Aquaworld Resort Budapest.
A legjobb négycsillagos vidéki konferencia szálloda herceghalmi Abacus Business & Wellness Hotel, a legjobb ötcsillagos konferencia szálloda a sárvári Spirit Hotel Thermal Spa.
A legígéretesebb 2014-ben megnyitott szálloda díjat a sikondai Ambient Hotel & AromaSpa kapta. A legjobb budapesti wellness szálloda a Continental Hotel Budapest lett, a legjobb vidéki wellness szálloda 2014-ben a gárdonyi Vital Hotel Nautis.

Az idén húszéves Day Holiday Kft. közel húszezer rendezvény és több mint félmillió vendég tapasztalatával, nyolc országban, több száz helyszínt összehasonlítva rendezi meg immár tízedik éve az Aranynap díjátadó gálát.

Cikk forrása: http://www.news4business.hu

Kép: hoteltelnet.hu